web builder

Vacatures

Functieomschrijving Je werkt graag in de openlucht! Je bent niet vies om met je handen te werken! Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het tennispark.
Banen speelklaar maken (vegen en sproeien), opkuis (bladeren vegen en verwijderen), gras afrijden, vuilbakken ledigen, enz.

Profiel Je bent minimum 16 jaar. Jouw persoonlijkheid wordt getypeerd door verantwoordelijkheidszin, zelfstandigheid en plichtsbewustzijn.
Ben je ten slotte iemand die gemakkelijk relaties opbouwt en klantgericht is dan ben jij misschien wel de kandidaat waarnaar we op zoek zijn! Interesse?

Mail dan snel jouw CV met motivatiebrief naar verhaeghe.christophe@telenet.be

Functieomschrijving Voor het secretariaat van de Royal Zoute Tennis Club zijn we op zoek naar een administratief medewerker om ons team te versterken !

April t/m september 2020! (Mag losse maanden zijn, voorbeeld enkel Juli, enkel weekends, Pasen) Je beantwoordt inkomende telefoons, verstrekt informatie over de activiteiten van onze tennisclub en maakt reservaties voor tennisterreinen , privélessen en stages.

Kortom je zal instaan voor het goed functioneren van het secretariaat met een zeer gevarieerd takenpakket! Profiel Je bent minimum 16 jaar en hebt een vlekkeloze kennis van het Nederlands. Daarnaast heb je ook een zeer goede kennis van het gesproken Frans en Engels. Je beschikt over een basiskennis van de courante MS Office toepassingen.

Jouw persoonlijkheid wordt getypeerd door verantwoordelijkheidszin, zelfstandigheid en plichtsbewustzijn. Ben je ten slotte iemand die gemakkelijk relaties opbouwt en klantgericht is dan ben jij misschien wel de kandidaat waarnaar we op zoek zijn!

Mail dan snel jouw CV met motivatiebrief naar verhaeghe.christophe@telenet.be

Functieomschrijving Aspirant-Initiator, initiator en instructeur B Trainers voor onze paas -en zomerstages Profiel Je bent minimum 16 jaar.

Our Contacts

Openingsuren: